En ny dag - tack och lov.

Idag slutade jag tidigt. Hem och iväg till skogen. Vilket väder, vilken dag, så himla skönt! Hösten när den är som bäst. Jag gjorde två små upptag till Gaston som vi tog efter promenaden.

Upptagen gick strålande, duktig kille. Efter detta tog jag ett stort, djupt andetag och åkte till en gräsplan för att träna framåtsändande... Idag gick det betydligt, BETYDLIGT bättre än igår. Han sticker iväg i galopp första sträckan och slutar sen aldrig galoppera. Gör han så på tävlingen så tänker jag strunta i det, för ju längre ifrån mig han galopperar desto saktare galopperar han. Han ser faktiskt rätt kul ut när han galopperar nästan på stället. Det heter nåt fint när hästar gör så men när hundar gör det??? Andra sträckan gick så mycket bättre. Vi malde på där ett tag och det känns faktiskt som att vi kanske kan få godkänt på momentet om jag har en himla tur.

Vi tränade kryp (som gick bra) och skall. Gaston skäller bättre och bättre men nu var han trött och varm och då blir det väldigt mycket guldfisk över alltihop. Då kippar han hysteriskt och saliven skvätter men nåt ljud kommer det inte.

Sanny bus var med och fick göra lite av varje. Hon blir störtglad när hon får vara med och träna.

Tänk att en apportbock kan se så olika stor ut, kolla här:

Stor apportbock i liten hunds mun



Samma apportbock i stor hunds mun


Vi tränar på inför helgens bravader.

Hej svejs!


Kommentarer
Postat av: Anna-Lena W

Stort LYCKA TILL i helgen! Ser fram emot rapport nästa vecka :-)

Kram A-L :-)

PS!En (mycket) klok människa jag känner har ett väldigt bra svar på den ofta förekommande frågan: "Varför gör hunden så?" - "Enkelt! Därför att den får!". Men, det är som bekant betydligt lättare att säga tulipanaros än att göra en ;-)

2008-09-24 @ 11:28:34
URL: http://www.svartalwen.com
Postat av: Anonym

Mkt klok kommentar av AL! Den ska jag komma ihåg... Piaff-på stället, passage-sakta,sakta framåt. Kommer sitta klistrad vid mobil och dator för info om helgen! Heja, heja vi vet att ni kan!

2008-09-24 @ 12:02:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0