Jaha, vad ska man säga...

Sista mailet från redaktionschefen. Till hans enda fördel är att han svarar överhuvudtaget, i övrigt så känns det inte som han förstått vad jag menar i alla fall. Jag förstår fortfarande varför JP anser sig behöva visa såna groteska bilder och sen kalla det plikt att rapportera men, men det får stå för dom. Jag hävdar fortfarande att det är helt åt pepparn.

Här kommer mailet:

"Hej igen,

och tack för ditt svar. Det här visar hur komplicerat det är att ge ut tidningar. Å ena sidan ska vi i möjligaste mån ge våra läsare så mycket information och kunskap som möjligt, å andra sidan ska vi ta hänsyn till enskilda människor. Rätt och fel finns inte här, det handlar om att använda omdöme. Och jag vill att du ska veta att det gör ont i mig varje gång JP sårar någon, och det är aldrig enkelt att väga detta mot plikten att rapportera.

Med vänlig hälsning

Mats Ottosson

Redaktionschef, Jönköpings-Posten

[email protected]

036-304067, 070-6390890"

Idag har Länsförsäkringar varit här och tackat Anders för hans insats. Han fick jättefina grejer. Bussigt, samtidigt som jag fattar att hans insats faktiskt besparat försäkringsbolaget en hel del pengar...

Vad det gäller laddning inför KM så hann vi med ett appellspår på grannes åker igår, vilket gick bra. Låg nos trots motvind, härligt. Vi har även tränat med nostargeten och det är för häftigt att se hur Gaston anstränger sin flaniga hjärna så till den milda grad och hur lycklig han blir när klicket äntligen kommer och han har gjort rätt. Vi hann med lite jaktträning på promenaden också. Det är ju himla bra när man hinner att träna innan det blir kolsvart  [30].

Idag har jag knappt sett hundarna, jobbat heldag, hem och iväg med Myran till ridningen. Ia har varit hemma så de har klarat sig alldeles utmärkt, sen gick Anders lång sväng i skogen när han kom hem. Men, ja ni vet, ingen träning, det svider lite i mattehjärtat. Gaston hämnades ljuvt genom att trampdra sina långa klor på min ena fot och det gjorde så himla ont att jag nästan smällde av. Det kunde jag minsann ha...

Det är rätt synd om mig - tycker jag själv i alla fall.


Imorgon slutar jag tidigt och då får det bli lite slipning av vissa lydnadsmoment. Vi fegar ur på KM i lydnad och siktar in oss på KM i bruks. Ska bli jättekul.

Gaston, ständigt på språng


Ha det bra och var rädda om er!


Kommentarer
Postat av: Siri & Fia

Hej å hå!! Vill bara säga LYCKA TILL på KM i helgen!!! Vi håller alla tassar & tummar för er.

Tassar & Kramar Siri & Fia

2008-10-23 @ 21:09:24
URL: http://varldensbastasiri.blogg.se/
Postat av: Helene å Åsså

Ja, omdöme verkar inte vara den tidningens starka sida... Bara för att chocka och sälja. Skittidning! Å lågbegåvad oemptisk redaktör. Så vill jag nog sammanfatta det. Bra att du skrev. Ge dem vad de tål o lite till...



Fegis som backar ur KM i lydnad! Erkänn att du är rädd för det tuffa motståndet! ;-) Du darrar nog lite därute i Lekarebo! På lördag blir det hårdkörning!

Kramar

2008-10-23 @ 22:36:53
URL: http://www.123minsida.se/Helene1
Postat av: Pernilla, Tilly & Glimma

LYCKA TILL på Söndag!!



Trevlig Helg.

Kram från oss.

2008-10-24 @ 13:54:48
URL: http://hem.bredband.net/pernsand
Postat av: Helene å Åsså

Hmmm... du - det var ju ingen brukstävling idag! Det är imorgon BRUKS tävlingen är då BRUKS hundarna visar framfötterna! Idag var det ju bara sånt där lydnadsbjafs!!!! Du borde ju ångra dig lite nu att du inte var där! Du hade ju din chans idag! ;-) hi, hi, hi!

Si ya t´morrov

2008-10-24 @ 22:44:10
URL: http://www.123minsida.se/Helene1

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0