Fick just ett mess, imorgon är en annan dag...

Det hoppas jag VERKLIGEN!!! Inatt vaknade jag vid kl 02.30 av att det var ett jäkla liv i hönshuset. Vi rusade upp och Anders ut med ficklampan. Fem döda hönor, någon hade tagit sig in och dödat VÅRA höns. Jag blir helt galen och ledsen. Stackars små höns, sitter där  på sina pinnar och  pömsar när en kallblodig mördare slår till. Vi tror det är en mård. Gissa om den kommer tillbaka? Gissa om vi kommer  kunna sova inatt? Gissa vad jag gör om jag får tag i den? Jag är värsta djurvännen och Anders får inte ens sätta upp klisterremsor som fångar flugor på sommaren för jag tycker synd om dom. Ska man döda flugor får man göra det med en smällare så det går fort. Men den där jäkla typen som kallblodigt tar mina höns, den skulle jag kunna strypa med mina bara händer. Come on!

Nattens övningar resulterade i att hönsen inte vill gå in i hönshuset, vi jagade höns i hela trädgården, jag skojar INTE. De sitter nu utspridda som små middagar i vartenda trä, på uthustak och lite här och där. Kanon, mården (eller vem det nu är) har ju rena lunchbuffén att välja på. Jäkla höns! Jag blev sur som tusan när vi inte fick in dom, klockan blev sent och jag skulle åka och träna. Ja, ni kan ju tänka er stämningen i Lekarebo, not på top!

Jag tog till slut Gaston och åkte till klubben för att träna i regnet. Gänget var samlat, Helene, Martin, Anngreth och Björn. Vi körde som vanligt en hund i taget. Det är ju så himla bra att ha andra ögon som tittar och få tips om hur fortsatt träning ska utföras. MEN idag skulle jag inte åkt dit. Jag var redan innan träningen på uselt humör. [42]Blev skitirriterad på skitsaker men lyckades hålla mig lugn när jag tränade med Gaston. Lite surt bara att vi fortfarande är på ruta ett när det gäller krypet. Himla också, det är oerhört frustrerande att inte komma tillrätta med detta. Grrr, bara att kämpa på HELA vintern.

Framåtsändandet provade jag inte ens utan gjorde framförgående och det gick rätt ok. Fria följet är som krypet. Blä, han ligger för långt fram och plötsligt kan jag inte svänga vänster om. Helt magiskt, när jag ska svänga vänster så bara kan jag inte. Det i kombination med att Gaston ligger för långt fram, ja det är helt enkelt inte bra.

Gaston är en tapper kille[89] som står ut med en sån som mig.

Nu ska jag gå och lägga mig och aldrig mer gå upp!

Morsning korsning

Kommentarer
Postat av: Ulrika, Vilja, Izac & Tizzla

Stackars höns... jag hade ju lipat ihjäl mig om jag sett detta!!



Jag tror nog att ni får till både kryp och framåtsändande... det är ju ett bra vinterprojekt!!



Ha en bra dag!

2008-10-14 @ 11:14:14
URL: http://web.telia.com/~u22515698

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0