Vilken jäkla dag!

Positiva saker som hänt denna dag:
Jag överlevde  mötet med plogbilen utan att hamna i diket själv (fattar inte varför de ska ta sån jäkla plats, måste de vara över på min halva av vägen?). 

Vår lilla väg var plogad när jag åkte till jobbet!!!

En trevlig bonde (det finns såna med...) hade plogat vägen i skogen så lilla Sanny kunde gå 5 km utan att förvandlas till en snögumma (vilket alltid slutar med att jag får bära för hon kan inte gå med sina snöbollsben.

Gaston markerade snyggt och prydligt med en tass uppe att det var vilt i skogen. När jag kom fram till honom så stod det en gigantisk älg ca 40 meter in i skogen och glodde tillbaka på oss. Häftigt att kunna lita så på Gaston att han inte drar på vilt, det är riktigt kul.

Jag har haft två riktigt bra möten på jobbet idag.

Jag slutade klockan 13.00.

Negativa saker som hänt denna dag:
Bil-aset körde fast när jag skulle parkera den på den fint plogade skogsvägen. Snorhalt! Jag blev rasande, tog ut hundarna, smällde igen dörr och lucka och bara gick. Jag blev helt vansinnig och sa massor av fula saker som inte alls ser bra ut i skrift.

När jag ändå var på ett strålande humör så skulle jag ju GIVETVIS träna inkallning med ställande och läggande. Oh my god! Näe, jag orkar inte skriva om eländet.

Den fint plogade vägen var snorhal att gå på.

Jag har kört fast tummen och får inte ur den. Jag MÅSTE lyssna på en föreläsning ikväll och hela mitt jag vill göra INGENTING.

Rusade in i affären och skulle "bara" handla pyttelite, hade varit inne i affären typ 1 minut när någon hojtar, vems är den gråa bilen utanför? Jag står i kassan och fattar inte att det är mig han pratar med. Av tusen platser hade jag ju naturligtvis ställt mig så att han inte kunde hämta sitt släp som stod just exakt så för att få ut släpet var han tvungen att köra in lastbilen precis där jag hade parkerat. Suck.

Dagen är inte ens slut och just nu leder positiva händelser med 1 poäng. Lika bra jag går och lägger mig!


I löve snööööö!


Gaston gillar verkligen snö, det är så himla kul att raca loss i. Vi andra två, mer normala tycker bara det är jobbigt, fast just idag var det faktiskt rätt vackert - som att gå  omkring i ett julkort nästan.

Ha dé!

Kommentarer
Postat av: Fia & Siri

Nu har jag fått mig några goa skratt igen!!! Du skulle lätt kunna ge ut en bok om dina & Gastons "äventyr" - skulle köpa den direkt!!

Här får du en stor varm kram av oss så kanske det känns lite bättre?!

Vi kände oss lite "ensamma" när vi va på planen i går och tränade..... var va ni????

2008-11-25 @ 17:55:18
URL: http://varldensbastasiri.blogg.se/
Postat av: petra

Ha ha du är såååå himla rolig ingmarie!!!! Du skriver med en sån inlevelse och jag känner igen mig själv i dina tokiga upptåg. Ibland undrar man hur man lyckas hi hi.....

2008-11-26 @ 10:50:23
Postat av: Fia & Siri

Vi vill önska er en trevlig 1:a advent !!!

Hoppas att ni får det bra och att det kommer snö så Gaston blir glad.



TASSAR Fia & Siri

2008-11-28 @ 20:38:06
URL: http://varldensbastasiri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0