Vad hände? Måndag redan?

Det är fullständigt obegripligt hur snabbt en helg går. Igår var det först fotbollsmatch i Tranås. Vi åkte hemifrån kl 11.00 och landade hemma igen vid 16.30 snåret. Matchen gick åt pipan. Jag tänkte på en sak, när hundarna är med på matcher så lägger jag dom på ligg och där ligger dom hela halvleken. 45 minuter och det är sällan de smyger iväg på annat, fast det är under Sannys värdighet att behöva ligga som en fjant. När vi är på appellplan och tränar plats ligger Gaston max 5 minuter och då är det så himla märkvärdigt och belönas upp med allt möjligt gott. På fotbollsmatchen blir det på sin höjd en godis och duktig hund. Inte konstigt han tycker jag är lite halvknäpp... När skulle han egentligen ha värstingbelöningen???

Igår kväll stack jag till Anngreth. Det var hon/Mogg, Martin/Knuffa och en ny bekantskap Tobias/Malva (husse med malletik) skittrevliga båda två. Vi lade spår och sen tränade lite lydnad i väntan på att spåren skulle ligga till sig. Jag gjorde bara lite fritt följ och kryp. Gick hyfsat . Vi hann visst fika lite med i spårskogen.

Gaston spårade på fint, plockade pinnar och nosade på. Rätt som det var stannade han och fastnade med nosen i backen. Konstigt... Då flämtar Anngreth - kolla till vänster där ligger två älgkalvar. De var yttepyttesmå och vi blev helt saliga tills vi kom på att älgkalvar betyder älgmamma, var är hon? Mamma mia, jag tog min Gaston och pep iväg med hela gänget med mig bakom. Vi släppte på Gaston så han fick ta slutet av spåret. Varför, vet inte men det kändes som det vore bra just då. Det är det minsta i älgkalvsväg jag någonsin sett. Måtte de få leva länge och väl.

Övriga ekipage var nöjda med sina spår så summa summarum var det en härlig hundkväll med goa människor. Tack för det! Nu är det jaktträning på tisdag som gäller. Lipton och Cissi kommer ut i Skärstadskogarna. Ser vi fram emot!

Lite hemligheter som avhandlas här eller?



Hej svejs!

Kommentarer
Postat av: Maire Pyrrö/Kennel Aim High

Fotboll ja tro det eller ej jag har blivit en boll- mamma jag ochså, så nu är det fotboll onsdag ridning torsdag ..vad skall det sluta någonstans.

Var en sväng i Jönköping í dag, hälsade på min mor på Ryhov. tänk vad det har ändrat sig, nästan så man kör vilse i stan ;-)

Kram på er och syns vi på Wt Vetlanda??

2008-05-26 @ 19:43:18
URL: http://www.kennel-aimhigh.se/
Postat av: Lotta & tjejerna

hjälp Vilken tur att mamma-älgen inte dök upp.... DÅ hade ni fått ett 100m lopp också, säkert på världsrekordtid ler



Låter som en härlig träning - själv ägnade vi söndagen åt 4 timmars jaktträning, 1 timma solning och 6 timmars jobb !!!!



Kram Lotta & tjejerna

2008-05-26 @ 20:28:53
URL: http://www.friden.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0