Gaston har varit hos frissan

Det där med en glatt viftande svans, öh, var? Vi tycker nog det är lika kul det här både jag och Gaston men vi ska minsann göra vårt bästa att få till lite svansviftning. Tack till Kristin som tog tag i Gastons frisyr. Vissa delar behöver finjusteras innan 15 juni, typ rumpan...


Sanny kan också men ingen glad svans här heller. Hon ser mest uttråkad ut...


Spåren igår gick bra. Det var ju hyfsat varmt men Gaston plockade alla pinnar. Megabelöningen sen tävlingen satt nog i  .  Mog och Knuffa tuffade på bra i Skärstadskogen de med. Vi hade tänkt göra uppletande också men ingen av oss orkade. Så kan det vara ibland.

Idag har vi som sagt varit hos Kristin, vilken snäll människa som ställer upp och försöker hjälpa en som är helt nollad vad det gäller utställning och hur en flatte borde se ut. Jag tycker Gaston är kanonfin med lite lurv här och där. Nu är han stilig och ser ut som Brolle eller Elvis Presley.

Stort grattis till er som varit ute och tävlat och gjort bra resultat. Härligt! Stor tröstekram till er som varit ute och det inte gått riktigt som ni tänkt. Det är bara att bryta ihop och köra vidare. Nästa gång, då jäklar sitter det.

Ha det gott alla, nu ska jag ladda inför kvällens fotbollsmatch i division 4, båda tjejerna är med ikväll. Spännande, spännande.

Hej svejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0