Kul träning!!!

Ikväll var det en sån där träning som gör att man orkar harva på ett tag till. Martins Knuffa gick så himla fint saktagående i framåtsändandet så håret reste sig på armarna. Det var verkligen jättefint. Vi pysslade lite med att plocka ihop själva framskicket med gåendet och fick till ett par riktigt fina. Martin måste känt som jag gjorde när jag åkte hem, så himla gött. Det finns hopp om brukslydnaden.

Gaston den filuren kröp vid sidan jättefint (enligt Martin). Jag blev superglad!!! Vi har grejat med det dagligen hur länge som helst (fast inte vid sidan...) och ikväll kände till och med jag att kanske vi kan fixa 3 meter till tävlingen. Sen gjorde Gaston jättefint hopp, framförgående (låg på liten aning för mycket men inget hysteriskt), han apporterade och gick på stege. Vi lade plats med 3 okända hundar plus Knuffa och det fanns inget att klaga på. Det som jag känner att jag måste lägga lite krut på just nu är linförighet och då språngmarschen. Han tar sig en liten lov utåt när jag sätter igång och springa. Troligen har jag handen/armen obehagligt nära huvudet eller nåt sånt, tror vi.

Ett underbart kort taget av stjärnfotografen Ulrika, Gaston var väl nånstans runt 8-10 månader.
image52

Ett till kort taget av stjärnfotografen. När vi tävlade lydnadsklass 1 i Mullsjö. Kul tävling att tänka tillbaka på. Här ligger han plats. Ser stabilt ut men hej och hå vad mitt hjärta bankade.
image53

Nu blir det natti, natti [9]

Kommentarer
Postat av: Ulrika, Vilja & Izac

Vad kul det är med sådana lyckade träningar... surt att behöva jobba ikväll. Hörde att Izacs ställande fick godkänt ikväll oxå *ler*

Har jag tagit de korten? Måste varit med den gamla kameran ha ha.. man är ju liite kräsen med kvalite´n nuförtiden ha ha... men modellen är ju såå fin så det väger ju upp det hela!!

Ha det gott och samla nu på dig många steg till er tävling!

2008-03-03 @ 21:22:25
URL: http://web.telia.com/~u22515698

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0