SEMESTER

Hipp hurra! Känslan att gå hem sista dagen innan semestern är en av de bästa dagarna på hela året. Att glida ut och veta att fyra härliga, underbara veckor ligger framför en - suck, så skönt!

Vi har gjort absolut ingenting Gaston och jag i två dagar. Bara varit och det så klart lite pyssel med lydnad i trädgården har det blivit men inte är det mycket inte.

Vi tar tag i våra liv imorgon eller på söndag eller på måndag eller....

See you!

Kommentarer
Postat av: Sofie, Zimply & Bonuz

Åh, jag vill också börja min semester nu!!!!!!!!!!!



Jag sa faktiskt flera gånger när vi var i Jönköping, VARFÖR har jag inget nummer till Ing-Marie???!!!!!!!! Vi hade till och med planer på att komma och våldgästa er och campa i eran trädgård!!! Till nästa gång ska jag leta upp er på eniro innan så vänta bara, när du minst anar det kanske det står ett blått tält med Duckstreamare (och en liten Fågeltorpare...) i i din trädgård när du kommer hem! ;)



Ha en underbar semester!!! Vi ses ju på FM!!!!!!!!

Kramar från de som INTE längre ingår i ledighetskommitén... :(

2008-07-11 @ 21:20:29
URL: http://www.freewebs.com/redlegs
Postat av: Agneta

Hej på er



Visst är det skönt med semester. Min började nu och 4 veckor framåt. Allt räknas i hund Jag har semester mellan LagSm & Flatmästerskapet. Härligt att det fungerar så bra med Gaston.Jag tror att det är bra att ni tränar korta markeringar i olika terrängområden med tanke på Fm och workingtest.

Lycka till

Agneta

2008-07-13 @ 22:02:54
URL: http://duckstream.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0